Lenker

taffelmusikk.no

Stemningsmusikk av høyeste kvalitet les mer.....

Audiorommet musikkstudio

Profesjonelt og kreativt musikkstudio i Groruddalen les mer (engelsk).....

Gutta på Gangen

Melodiøst hiphop-band fra Oslo les mer.....

Gutta på Gangen

Gutta På Gangen er et rått og usminket underholdnings band som spiller fengende pop på norsk. En blanding av musikalsk stand-up og ellevil allsang! Musikken er bygget opp rundt 2 akkustiske gitarer, forsterket av keyboard/piano og bass. Fra visesanger til rock og pop, med innslag av hip-hop. Da gjerne med trommer og samplede beats for å skape en størst mulig dynamikk under et show!

Vi skriver vår egen musikk og gjør tolkninger av kjente norske sanger. Våre tekster er som en dagbok på rim. Med morsom og uhøytidelig humor. Musikken dette pakkes inn i er stayer låter. Når dette kombineres treffer vi folk midt i hjerterota hver gang.

Gutta på Gangen har bred erfaring med å underholde folk. Og dette er kjernen i vårt konsept, rå energi og underholdning. Fra egne konserter til party-events, som er bandets arenaer. Gutta på Gangen har spilt sammen i mange år, men er i startgropa på å nå frem til det store norske publikum. Denne konklusjonen er basert på en genuint positiv feedback fra våre show og inspirasjonen dette gir.